solyanreklam
sagreklam

Cumhuriyet, 95 Yaşında

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Arnavutköy’de de kutlandı. ...

Cumhuriyet, 95 Yaşında
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:59

 

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Arnavutköy’de de kutlandı.        

   

Arnavutköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Bolluca Stadyumu’nda gerçekleştirilen törenle yaşandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral öğrenciler ve vatandaşları selamladı. Daha sonra Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyet’ine emeği geçen tüm Türk büyükleri ve şehitlerimizin anısına bir dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program başladı.

Bolluca Stadyumu’nda düzenlenen programa; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Askeri erkân, siyasi parti temsilciler, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Arnavutköy İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Törende, öğrencilerin; halk oyunları, folklar ve jimnastik gösterileri şiir dinletileri protokol ve vatandaşlar tarafından beğeni aldı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin ‘Cumhuriyet Oratoryosu’ ilgi ile dinlenildi.

Program sonunda; şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Arnavutköy Kaymakamı Ahmet, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral tarafından takdim edildi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık