solyanreklam
sagreklam

Manisa CBÜ'de Akademik Yıl Açıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını düzenlediği törenle açtı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katıldı...

Manisa CBÜ'de Akademik Yıl Açıldı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 17:11

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını düzenlediği törenle açtı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katıldı.

Manisa CBÜ yeni eğitim öğretim dönemini törenle kutladı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Rektör Kemal Çelebi, Manisa Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, rektör yardımcıları, dekanlar ve öğretim üyeleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan akademik yıl açılış töreni, protokol konuşmaları ile devam etti. Manisa CBÜ Rektörü Kemal Çelebi, üniversitenin kısa süre içerisinde elde ettiği başarılarından bahsetti. Ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, Manisa’nın bir üniversite şehri olması için neler yapılması gerektiği üzerinde durdu. 2017 Yılı Bilimsel Yayın Performans Takdimi ve Sosyal Sorumluluk Ödüllerinin Takdimi ile açılış programı son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık