solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den Dolandırıcılık Uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, akülü tekerlekli sandalye yardımı üzerinden bazı vatandaşların telefonla arandığının tespit edildiğini belirterek, vatandaşları bu tür telefonla ...

Büyükşehir'den Dolandırıcılık Uyarısı
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 17:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi, akülü tekerlekli sandalye yardımı üzerinden bazı vatandaşların telefonla arandığının tespit edildiğini belirterek, vatandaşları bu tür telefonla aramalara itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Konuyla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Son günlerde bazı art niyetli kişi ya da kimselerin Büyükşehir Belediyemiz tarafından engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan akülü tekerlekli sandalye desteği üzerinden vatandaşlarımızı arayarak bazı istismarları hedeflediğini tespit etmiş bulunmaktayız. Engelli vatandaşlarımızın telefon numaralarına ulaşan bu art niyetli kimseler, vatandaşlarımızı arayarak, “Akülü tekerlekli sandalyeniz hazır, gelin alın” dedikleri yönünde tespitlerimiz olmuştur. Yaptığımız tetkiklerde arayan numaranın belediyemizin herhangi bir numarası olmadığı tespit edilmiştir. Büyükşehir Belediyemiz akülü tekerlekli sandalye yardımını bizzat ilgili adreslere giderek, tutanakla teslim etmektedir. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu tür art niyetli kişilere inanmamaları, böyle bir durumla karşı karşıya kalmaları durumunda Büyükşehir Belediyemizi ve emniyet birimlerini bilgilendirmeleridir” denildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık