solyanreklam
sagreklam

MASKİ Genel Müdürlüğü, Vali Güvençer'i Ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, idarenin 17 ilçe genelinde hayata geçirdiği hizmetleri özet...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Vali Güvençer'i Ağırladı
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 17:43

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, idarenin 17 ilçe genelinde hayata geçirdiği hizmetleri özetleyen bir sunum yaparak Vali Güvençer’e bilgilendirmelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ağırladı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un makamında gerçekleşen görüşmenin ardından düzenlenen toplantıya; MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile birlikte idarede görevli daire başkanları katıldı.
Güvençer’den MASKİ’ye övgü
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurumsal yapılanma anlamında MASKİ’ye gıpta ettiğini belirterek, Genel Müdür Coşkun ve tüm ekibine teşekkür etti. Vali Güvençer sözlerini, “MASKİ’nin kısa süre içerisinde kurumsal kimliğini kazanmış olması, ilkeli biçimde çalışıyor olması, kurum içi dayanışmanın yüksek seviyede olması gıpta ettiğim bir konu. Bunun bir ürünü olarak ortaya çıkan işlerden de insanlarımız istifade ediyorlar. Sonuçta hepimizin görevi halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu sorumluluğu da layıkıyla yerine getiriyor olmak da sizlerin şerefinizdir. Aynı zamanda da mutluluk vesiledir. Böyle olunca insanın çalışma şevki de artar ve bu durum elbette ki yapılan hizmete yansır. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık” diyerek sonlandırdı.
“17 ilçeye eşit hizmet ulaştırıyoruz”
Güvençer’in ardından söz alan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Böyle bir ekibe sahip olduğum için ben de kendimi şanslı addediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de bu konuda oldukça destekleyici bir tutuma sahiptir. Hizmetlerimizin 17 ilçemiz genelinde hiçbir siyasi kaygı gütmeksizin, ihtiyaç duyulan bölgeye, ihtiyaç olan hizmetin ulaştırılması anlamında kendisi de bizlere bayraktarlık etmektedir. Aynı şekilde sizlere de çalışmalarımızda bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyorum. Teşrifinizden dolayı mutluluk duyduğumuzu da eklemek istiyorum”  dedi.
İl geneline 708 milyonluk yatırım
Konuşmasının ardından bir sunum gerçekleştiren Genel Müdür Coşkun, MASKİ’nin bugüne kadar il genelinde 708 Milyon TL değerinde yatırım yaptığını ifade etti. Coşkun sunumunda, kurum olarak 17 ilçenin tamamında bulunan hizmet alanları ve bu alanlara ilişkin özet verileri paylaşarak bilgilendirmelerde bulundu. İçme suyu depolarından dere ıslah ve temizliklerine kadar hayata geçirilen çalışmaların özetlendiği toplantı, MASKİ hizmet binası önündeki toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık