Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, bünyesinde çalışan stajyer öğrencilerin iş hayatına başlamadan önce gerekli eğitimi almaları, tecrübe edinmeleri ve bilgilerini pratik olarak uygulayabilmeleri için bu konularla alakalı eğitimler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda stajyerlere, Ümraniye Belediyesi’nin son 15 yılda yaptığı kalıcı eserler, kentsel dönüşüm, diğer kurumlara destekler ve sağlık alanında yapılan yatırımları içeren bir eğitim verildi.

Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediyesi, kültür ve eğitim faaliyetlerini bünyesinde çalışan stajyer öğrencilere verilen eğitimlerle de destekliyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erol Adlığ ile Strateji Geliştirme Müdürü Haydar Karaaslan; Ümraniye Belediyesi’nin son 15 yılda yaptığı kalıcı eserler, kentsel dönüşüm, diğer kurumlara destekler ve sağlık alanında yapılan yatırımları içeren bir sunum yapılarak, belediyede stajyer olarak görev yapan öğrenciler bilgilendirildi.

Düzenli aralıklarla stajyerlerine çeşitli alanlarda seminerler veren Ümraniye Belediyesi, yıl boyunca bu kapsamdaki eğitim programlarına devam edecek.