Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Ahmet Yalvarıcı’dan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Ahmet Yalvarıcı’yı makamında ağırladı.

Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Ahmet Yalvarıcı’dan Başkan Hasan Can’a Ziyaret
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Gerçekleşen ziyarette Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Ahmet Yalvarıcı, Başkan Hasan Can’a ilçedeki tüm eğitim kurumlarına olduğu gibi kendi okullarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek öğrencilerin yükselen başarı grafiğini anlattı. Çehresi değişen Ümraniye’yle birlikte eğitim kurumlarının da Başkan Hasan Can’ın desteğiyle çok daha iyi durumlara geldiğini söyleyerek öğrenciler adına teşekkürlerini ileten Yalvarıcı, Başkan Hasan Can’a çiçek takdiminde bulundu. Başkan Hasan Can da Ahmet Yalvarıcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.