Başkan Hasan Can, FSM Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı’yı Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı’yı makamında ağırladı.

• 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyarette bulundu. Ümraniye’de yapılan bazı hizmetlerin sanat yönünün sohbet konusu edildiği ziyaretin sonunda Prof. Subaşı, Başkan Hasan Can’a içerisinde Başkan Hasan Can ve eşi Saliha Can’ın adlarının yazıldığı ve tezhiplendiği dizaynı Prof. Subaşı’nın eşi Müzehhibe Naciye Subaşı’ya ait bir tablo ile dünyaca ünlü Florance Sanat Bienali vesilesiyle yayınlanan ve sanatçıları destekleyen kurumlar arasında Ümraniye Belediyesinin logosunun da yer aldığı  (The New Florence Biennale Ethics DNA of Art) adlı Bienal kataloğunu hediye etti. Prof. Subaşı, resim, şiir ve hikâye gibi sanat ve edebiyat alanlarında eser üreten gençleri yıllardır ısrarla devam ettirdiği yarışmalar üzerinden destekleyen, bilim ve sanat faaliyetlerine, sempozyumlara ve sergilere ev sahipliği eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a müteşekkir olduklarını belirtti. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve mimarların da katıldığı ziyaretin akabinde Başkan Hasan Can da Prof. Dr. Hüsrev Subaşı’ya nâzik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için teşekkür ederek, kendisine Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli Zemzem takımı hediye etti.