solyanreklam
sagreklam

Zeytinburnu Meydanı’nda Dev İftar Sofrası!

Beşiktaş Belediyesi, Zeytinburnu Meydanı’nda iftar programı düzenledi.

Zeytinburnu Meydanı’nda Dev İftar Sofrası!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, Zeytinburnu Meydanı’nda yüzlerce vatandaşın katıldığı dev bir iftar sofrası kurdu.



Yoğun ilginin olduğu iftar programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Beşiktaş Belediyesi tarafından hazırlanan kumanyalar dağıtıldıktan sonra oruçlar açıldı.



Program öncesi konuşma yapan Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlendiği iftar programının içeriğine değinerek, “Beşiktaş, İstanbul’dan Türkiye’ye hem özgürlükçü sosyal demokrasinin hem de bizi biz yapan değerlerin, milli ve manevi değerlerimizin en güzel yaşandığı semtlerden birisidir. Biz de bu değerleri Beşiktaş’tan, bütün semtlerimize taşımak gayesindeyiz” dedi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var. Bu ülkede eğer hepimiz tasada ve kıvançta beraber olursak, acımızı, sevinçlerimizi paylaşırsak emin olun ki Türkiye, dünyanın en güzel ülkesi. Bu ülkede hepimize yer var. Hepimiz huzur içinde yaşayabiliriz. Hepimiz barış içinde yaşayabiliriz. Hepimizin karnı doyabilir. Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda acı haber duymak istemiyoruz. Acı haberler olmasın istiyoruz. Herkesin rahatça yaşadığı kenti sokaklarında gezdiği, huzur içinde dolaştığı bir Türkiye özlemi içerisindeyiz” diye konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık