ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

• 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda şehit ve gaziler anıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de  kutlandı. Taşdelen’deki Karanfil Park’ta gerçekleşen törene  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan anma programı, Taşdelen'de bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti. Taşdelen’deki programların ardından  Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Bu aziz vatanı bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere, silah arkadaşlarını ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun,” dedi.