ZABITA’DAN GECE MESAİSİ

• 28 Ağustos 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Güzelyalı Mahallesi sahil bandında ve mahalle merkezinde, denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaçak olarak faaliyet gösteren seyyar satıcılar ve izinsiz işgaliyelerle mücadelesini sürdürüyor. Gün içerisinde ve haftada iki gün gece olmak üzere denetimlerin devam ettiğini belirten Zabıta Müdür Vekili Aykut Şener, “ Güzelyalı Mahallesi merkezinde ve sahil bandında 20.00 ile 23:00 saatleri arasında denetimlerimiz aralıksız olarak sürüyor” dedi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de yerinde denetleyerek çözüme kavuşturmak için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Şener, denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDE YENİ YAPILANMA BAŞLADI Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatlarıyla yeni yapılanmaya giden Zabıta Müdürlüğü’nde bayan personeller görevlerine başladı. Zabıta Müdürlüğü personelinin belediyenin dışarıya açılan yüzlerinden biri olduğunu ifade eden Türkyılmaz, "Zabıta görevi ağır ve zor bir görev. Bayan zabıta personellerin göreve başlaması ile birlikte artan zabıta kadrosunda çalışmaların daha sağlıklı bir şekilde yürütüleceğine inanıyorum” dedi. Zabıta Müdürlüğü’nde bulunmayan bayan personel nedeniyle gerçekleşen çalışmalarda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Türkyılmaz, “Bundan böyle yapılan denetim ve iş yerlerinin hijyenik durumunun bayan gözüyle çözüme kavuşturularak daha düzenli ve faydalı hale gelmesinin sağlanacağını sözlerine ekledi.