solyanreklam
sagreklam

ZABITADAN FIRINLARA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ

ZABITADAN FIRINLARA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ

ZABITADAN FIRINLARA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ
  • 06 Nisan 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde fırın denetimlerini gerçekleştiriyor.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Ayı öncesinde ilçe merkezi başta olmak üzere Güzelyalı ve Tirilye Mahallelerinde fırın denetimlerini gerçekleştiriyor. İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatları, ekmeklerin gramajları, un depolama, ekmek imalat yerleri ve çalışan personelin kılık kıyafetinin uygunluğu gibi kontrolleri yapan ekipler görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarılar yapıyor.
“SAĞLIĞI TEHDİT EDENLERE İZİN VERMEYECEĞİZ”
İnsan odaklı hizmet anlayışı içerisinde denetimlerin gerçekleştiğini belirterek, denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnaflara da teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı alışverişi öncesinde özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerin sıklaştırılacağını ifade etti. Vatandaşların sağlığını tehdit eden hiçbir uygulamaya izin vermeyeceklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “Bu konuda esnafımızın da hassasiyet göstereceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.
İLÇEDE DENETİMLER SÜRECEK
İlçede ki ve mahallelerde ki fırınları düzenli olarak denetlediklerini belirten Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, fırınların ardından süpermarketlerde de denetimler gerçekleştireceklerini söyledi. Aksakal, “Görülen eksikliklerin giderilmesi için uyarılarımızı yapıyoruz. Kurallara uymayan işyerlerine de zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddelerince gerekli işlemler gerçekleştiriliyor” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık