solyanreklam
sagreklam

ZABITA TEŞKİLATI 192 YAŞINDA

Zabıta teşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası’nda zabıta çalışanlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğunun altını çizdi. Zabıta teşkilatının belediyelerin görünen yüzü olduğuna dikkati çeken Köken, “7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakârca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarıl

ZABITA TEŞKİLATI 192 YAŞINDA
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192’nci yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nde bir program düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Abdullah Aksoy’un katıldığı programda, Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım’ı ziyaret edildi, zabıta haftası kutlandı, zabıta teşkilatının önemine değinildi.

 

 

   Zabıta teşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası’nda zabıta çalışanlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğunun altını çizdi.

Zabıta teşkilatının belediyelerin görünen yüzü olduğuna dikkati çeken Köken, “7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakârca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Abdullah Aksoy ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görev yapan çalışanların Zabıta Haftasını kutladı.

Konuşmaların ardından zabıta çalışanlarının haftasını tek tek kutladı.







HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık