ZABITA EKİPLERİ SEYYAR SATIŞ YAPANLARA İZİN VERMİYOR

• 29 Haziran 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla ilçe sınırlarındaki tretuvar, kaldırım ve yaya yolu üzerinde izinsiz sebze, meyve, balık, giysi ve benzeri satışlar yapan seyyarlara cezai işlem uygulamaya devam ediyor. Mudanya Belediye Zabıta Müdürü ilhan Aksakal, Mudanya, Güzelyalı ve ilçeye bağlı tam mahallelerde seyyar satış yapanlara sıkı denetim uyguladıklarını belirterek, “Seyyar satış yapanlara  5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve Zabıta Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereği cezai işlem uyguluyoruz. İlçemizdeki esnafımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi amacıyla, seyyar satıcılarla ilgili denetim ve cezai uygulamalarımız devam ediyor” diye konuştu.