MUDANYA BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İFTARDA, MUDANYA ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

• 29 Haziran 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda, Mudanyalı engelliler bir araya geldi. Mudanya Engelliler Dernek binası önünde düzenlenen iftara Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ve Eşi Mürvet Ay, Mudanya Engelliler Derneği Başkanı Sevtap Tuncel katıldı. Mudanya Belediyesi olarak her zaman engellilere destek vermeye çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, “Bu güne kadar engelli kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya, dayanışma içinde olmaya, sorunlarına katkı koymaya çalıştık. Ramazan ayı nedeniyle, Mudanya Engelliler Derneği üyelerimizle iftarda bir araya gelerek, her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik” dedi.