solyanreklam
sagreklam

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 15:18

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı belirlenen kurban satış ile kesim alanları dışında yapılan işlemlere müdahale etmek amacıyla kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürüyor.

Vatandaşların kurbanlıklarını daha steril bir ortamda kesebilmesi ve kaçak hayvan alımının önüne geçmek için daha önce satış ile kesim alanlarını belirleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu alanlar dışında yapılan satış ve kesimin önüne geçmek amacıyla zabıta ekipleri, kentin birçok yerinde denetimlerini sürdürüyor. Yapılan rutin denetimler dışında vatandaşların yaptıkları şikayetlerde zabıta ekipleri tarafından değerlendiriliyor. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, denetimlerini ilçe belediyelerinin zabıta müdürlükleriyle birlikte gerçekleştiriyor. Denetimlerde zabıta görevlilerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri de eşlik ediyor.

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, şuana kadar yaptığı denetimlerde 39 vakaya müdahalede bulundu. Mevzuat dışı hareket eden 8 kişiye cezai işlem uyguladı. Belirlenen kurban satış noktası dışında satış yapan 20 kişiyi uyararak durum tespitinde bulundu. Zabıta ekipleri, denetim çalışmalarını Kurban Bayramı tatili boyunca sürdürecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık