solyanreklam
sagreklam

ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
  • 07 Nisan 2016, Perşembe 0:00

İlçe genelinde birçok alanda denetimlerini sürdüren Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, lokanta, restaurant ve fırınlarda incelemeler gerçekleştirdi.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede faaliyet gösteren lokanta, restaurant ve fırınlarda yaptığı çalışmalarla ruhsat, temizlik, uyarı yazıları, fiyat listeleri ve üretim konularında denetimler gerçekleştirdi.
“SAĞLIK ve HİJYEN KONUSUNDA HASSASIZ”
İlçede gerçekleşen denetimlerin artarak devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, Yapılan denetimlerde, “İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, mutfak ve üretim alanlarının genel temizliği, sigara yasağı, fiyat listelerinin görünürlüğü, çalışan personelin temizlik koşulları” gibi konuların incelendiğini sözlerine ekledi. Halk sağlığı ve hijyen konusunda hassas olduklarının da altını çizen Türkyılmaz, işyerleri ve vatandaşlardan bu konularda dikkatli olmalarını istedi.
AMAÇ GÜVENLİ TÜKETİM
Halk sağlığını olumsuz etkileyen işyerlerinin faaliyetlerine izin verilmediğini ifade eden Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “Amacımız vatandaşlarımızın güven içinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını tüketmelerine yardımcı olmaktır” dedi.  Yapılan denetimlerde eksiklikleri olup, kurallara uymayanlara süre verildiğini de belirten Aksakal, eksikliklerini tamamlamayan işletmelere yasal mevzuat çerçevesinde işlemlerin uygulandığını söyledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık