solyanreklam
sagreklam

ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR
  • 12 Ocak 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni yılın gelmesi ile ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirdikleri denetimlere aralıksız olarak devam ediyor.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla ilçe sınırları içinde yer alan ekmek fırınları, zeytin yağhaneleri ve eğlence yerleri zabıta ekipleri tarafından aralıksız olarak denetleniyor. Halk sağlığını ilgilendiren konulara önem verildiği fırın denetimlerinin yanı sıra, insanların uğrak yeri olan eğlence yerleri de denetimden geçiyor. İktisadi kontrollerin aralıksız olarak devam edeceği belirtilirken, ilçe sınırları içindeki zeytin yağhanelerine yönelik hijyen ve gıda denetimleri de devam ediyor. Etiket ve ambalaj, yangına karşı önlemler gibi konularda denetimler yapan Belediye zabıta ekipleri, söz konusu denetimlerde kurallara uymayanlara belediye zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddelerince gerekli cezai işlemlerin yapıldığını belirtildi.
İŞLETMELERİN HİJYEN KONULARA UYMALARINI İSTİYORUZ
Yapılan denetimlerin amacının insanların sağlıklı koşullarda üretilen ürünleri satın alıp tüketmelerini sağlamak olarak açıklayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Halkımız tarafından tüketimi yapılan ürünlerin sağlık ve hijyen koşullarına uyularak üretilip üretilmediğini kontrol altında tutuyoruz. Belediye zabıtamızın bu yöndeki denetimleri devam edecek” dedi. İşletmelerin gerekli kurallara uymasını isteyen Türkyılmaz, “Kurallara uymayan işletmelere yasal çerçeveler içerisinde zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı kabahatler kanununun ilgili maddelerince cezai işlemler yapılacağını hatırlattı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık