solyanreklam
sagreklam

ZABITA AMİRLERİ MUDANYA’DA BULUŞTU

ZABITA AMİRLERİ MUDANYA’DA BULUŞTU

ZABITA AMİRLERİ MUDANYA’DA BULUŞTU
  • 28 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

 

Bursa ve ilçelerinde görev yapan zabıta müdür ve amirleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın önderliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıya katılan Türkyılmaz, belediyeler arası işbirliğinin artması gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı nezaretinde ki,  2015 yılının ilk koordinasyon toplantısı Mudanya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna, Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürü İlhan Aksakal ve 11 ilçenin zabıta müdür ve amirleri katılım gösterdi.  Belli başlı sorun ve sıkıntıların dile getirildiği toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Aksakal, yapılan toplantının faydalı olacağına inandığını ifade etti.

“EŞİT HİZMET ANLAYIŞINDAYIZ”

Gerçekleşen toplantının en büyük amacının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu dile getiren, Daire Başkanı Mahmut Turna “Vatandaşa eşit bir şekilde hizmet etmenin arayışı içindeyiz. Sıkıntılarımızı değerlendiriyoruz. Çözüm odaklı ne gerekiyorsa, gerekli konularda çalışmalar yapıyoruz” dedi.  Mudanya Belediyesi’ne gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Turna, toplantıların her ay sonunda bir ilçede yapılmaya devam edeceğini söyledi.

“BELEDİYELER ARASI İŞBİRLİĞİ ARTMALI”

Zabıtalar arasında gerçekleşen işbirliğinin diğer birimler arasında da olmasını dileyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçe belediyeleri arasındaki dayanışmanın arttırılması Bursa ve ilçelerimiz için çok önemlidir” dedi. Bütün şehir yasasından sonra Büyükşehir Belediyesi’nin her ilçeye yetişmesinin zor olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, “İlçe belediyelerinin bu süreçte katkı vermesi ve yardımcı olması gerekiyor. Bizim anlayışımız bu şekildedir. Büyükşehir Belediyemize yük olmadan, sorunları çözme noktasında üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” dedi.
“HALKI MEMNUN ETMEK GÖREVİMİZ”
“Türkiye bizim, Bursa bizim. Ülkemizin geleceğini korumak zorundayız” diyen Türkyılmaz, şehrin değerlerini en güzel şekilde halkımıza sunma noktasında aldıkları hiçbir karardan geri dönmediklerini belirtti. Zabıta Müdürlüğü’nün yasal dayanakları yerine getirerek işlemlerini yaptığını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Mudanya’yı daha yaşanılır bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Mudanya’yı koruyarak geliştirmek zorundayız. İlçemize gelen insanlarımızın memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamamız gerekiyor. Bu bizlerin görevidir” diye konuştu. 

İlçelerdeki belli başlı sorunların konuşulduğu koordinasyon toplantısında, kaldırım işgalleri, pazaryerleri, seyyar satıcılar ve dilenciler, ahırlar, ruhsatsız işyerleri, inşaat atıkları gibi bir çok konu görüşüldü. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık