solyanreklam
sagreklam

Yunusemre’de İçme Suyu Depolarının Tadilatı Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde 51 içme suyu deposu ve 7 terfi binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Şamar, Bağyolu, Bostan, Pelitalan ve Gülbahçe mahallelerin...

Yunusemre’de İçme Suyu Depolarının Tadilatı Başladı
  • 31 Temmuz 2018, Salı 14:40
31.07.2018 11:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde 51 içme suyu deposu ve 7 terfi binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Şamar, Bağyolu, Bostan, Pelitalan ve Gülbahçe mahallelerinden başladı.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu depolarının bakım onarımları için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı mahallelerde 1 milyon 900 bin TL yatırımla 51 adet içme suyu deposu ile 7 adet terfi binasındaki tadilat işlerine Şamar, Bağyolu, Bostan, Pelitalan ve Gülbahçe’deki depolardan başladı. Depolarda; yalıtım, fayans döşeme, vana ve boru değişimi ile birlikte depoların çevresine himaye çiti yapılıyor.
“Cengiz Başkandan çok memnunuz”
Şamar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara, “İçme suyu depomuzda fayans işleri yapıldı. Tel örgüler çekilecek. Çalışmalar çok güzel ilerliyor. Cengiz Başkandan çok memnunuz. Her türlü hizmeti bizlere sağlıyor. Hem kendi adıma hem de mahallem adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“Depomuz sağlık açısından çok iyi duruma geliyor”
Gülbahçe Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan ise, mahallelerinde yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, “Yapılan çalışmalar çok güzel. Depomuz sağlık açısından çok iyi duruma geliyor. Hijyen seviyesi yükseliyor. Etrafı da panel çitle çevrilerek, dış etkenlerden korunuyor. Alt ve üstyapımız da değişti. Yıllardır görmediğimiz, hayal bile edemediğimiz hizmetleri Cengiz Başkan sayesinde gördük” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık