Yılın En Başarılı Belediye Başkanı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni’nde 4.0...

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Reklam Çarşısı tarafından İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliği ile Çırağan Sarayı'nda düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi "4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya" temasıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Ekonomi Zirvesi kapsamında Türkiye'nin alanındaki en başarılı markalarının ve isimlerinin ödüllendirildiği İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni'nde; Başkan Hazinedar, 4.0 Belediyecilik ve Halkla İlişkiler alanında Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında; “4.0 Belediyecilik ve Halkla İlişkiler alanında Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilmenin gururunu yaşıyorum. Belediyeciliğin yenilikçi yüzü olmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı ödül için teşekkür ederim” dedi.