solyanreklam
sagreklam

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE SONDAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE SONDAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE SONDAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
  • 24 Mart 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapımına başladığı Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nde sondaj çalışmaları başladı. Sondaj çalışmaları önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanacak.

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’nın vizyonunu değiştirecek olan projelerin başında gelen Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nde zemin durumunun belirlenmesi için gerekli sondaj çalışmaları başladı. Geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen tören ile temelleri atılan proje kapsamında gerçekleştirilen sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmalar hakkında yüklenici firmadan detaylı bilgiler aldı.  
PROJE BORÇLANMADAN YAPILACAK
“Mudanya’nın kaynakları ve değerleri Mudanyalıların olacak” diyen Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin görüşlerini alarak geliştirdiğimiz proje çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İki yıl içerisinde projenin tamamını bitirmek istiyoruz. Kendi yağımızda kavrularak, borçlanmadan bu projeyi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Proje içerisinde sinema salonu, Atatürk Kültür Merkezi, kafeteryalar, restaurantlar, seyir terasları, taksi ve minibüs durakları, çocuk oyun alanları, gezi ve yürüyüş yolları ile birlikte amfi tiyatro yer alacak.        

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık