solyanreklam
sagreklam

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE İKİNCİ ÇALIŞTAY HALKLA YAPILACAK

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE İKİNCİ ÇALIŞTAY HALKLA YAPILACAK

YILDIZTEPE PROJESİ’NDE İKİNCİ ÇALIŞTAY HALKLA YAPILACAK
  • 13 Mayıs 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi’nin ilçenin vizyonunu değiştirecek projelerinden biri olan Yıldıztepe Projesi hakkında Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bina Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Tülin Vural Aslan ile Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Sibel Polat ve Dr. Çiğdem Yücel, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sunumlarını gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir'in de hazır bulunduğu toplantı da projenin tasarım ana aksları ve ana bölgelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.
HERKESE HİTAP EDECEK BİR PROJE
Hayata geçirmeyi düşündükleri Yıldıztepe Projesi’nin yaz sonuna kadar uygulama projesinin tamamlanmasını hedeflediklerinin altı çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yaşlı, engelli, genç, çocuk herkes bu projemizde kendisine bir şeyler bulacak. Doğal ve yapısal olarak çok güzel bir proje için çalışıyoruz” dedi.  Birinci etabın 15 bin 850 metrekare alanda projenin gerçekleşeceğini belirten Türkyılmaz, “Projemiz sade ve çok işlevli olarak hazırlanıyor. Projemiz içerisinde açık hava sineması, çok amaçlı kültür merkezi, kafeler, çocuk oyun alanları, restoranlar ve ticari alanlar yer alıyor” dedi.
ÇALIŞTAY HAZİRAN’IN İLK HAFTASINDA
Proje için öneriler almak ve proje demokrasisini hayata geçirmek adına ikinci  'Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Vizyon Geliştirme Çalıştayı’nı halka açık olarak gerçekleştireceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Çok parası olanda hiç parası olmayanda bu alanlara gelerek vakitlerini geçirebilecekler” dedi.  3 Haziran tarihinde çalıştayı gerçekleştirmeyi düşündüklerini de belirten Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerinin çok beğeneceği ve destekleyeceği bir projeyi ortaya çıkardıklarını sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık