solyanreklam
sagreklam

'YILDIRIM AİLESİ' BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında buluşan ilçedeki kamu kurum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.

'YILDIRIM AİLESİ' BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala ve Muhammed Müfit Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İdris Berkcan ve Ali Erbay, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zehra Sönmez, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeleri, Yıldırımlı muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Yıldırımlılar katıldı. Bayramların kavuşma, küskünlüklerin yerini barışmalara bırakma zamanı olduğunu anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bu buluşmaları dillerimizde olduğu gibi gönüllerimizde de yaşayarak ve hissederek güzel bir bayram idrak edilmesini temenni ediyorum. Yıldırım’ın geleceği için gecesini gündüzüne katan ilçemizin tüm dinamikleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birliktelik bayram ile beraber tarif edilemez bir sevince dönüşüyor” dedi.

‘AMACIMIZ HİZMET’

Yıldırım’a hizmet eden tüm kuruluşların amacının ilçeye değer katmak olduğunu belirten Başkan Edebali, “Yıldırım’a hizmet eden muhtarlarımızın, meclis üyelerimizin, siyasi partilerimiz ve belediyemizin çalışma ve hizmet alanlarımız farklı olsa da hepimizin amacı Yıldırım’ın geleceğine, yaşam kalitesine katkı sunmaktır. Hepimizi buluşturan çatı, 750 bin nüfusuyla Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Yıldırım şehrine hizmet etme arzusudur. Yıldırım’da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor. Geçmişten gelen problemleri çözmek için mevzuat kapsamında kalarak yalnızca günü kurtarırız. Geleceği kurtarmak için ise daha fazla çaba, gayret göstermek ve daha radikal kararlar almamız gerekiyor” diye konuştu.

DAYANIŞMA VURGUSU

Başarıyı elde etmenin yolunun dayanışma içinde dirsek temasıyla çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Birlik ve beraberlik ruhuyla çalıştığımız zaman başarıyı el birliği ile sağlayabiliriz. Gelecekte dönüp geriye baktığımızda yaptığımız işlerden iftihar edecek çalışmalar gerçekleştirmeyi hepimiz arzu ederiz. Yıldırım bir dayanışma ilçesi. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız bir konu yok. Yıldırım’ın bir dayanışma şehri olduğu mesajını hep birlikte verelim. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, Yıldırım’a hizmet edenlerin, ülkemizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM’

Beşeri ve sosyal özellikleriyle Yıldırım’ın küçük bir Türkiye prototipi olduğunu ifade eden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Bu salonda gördüğümüz bu birlik beraberlik bizim en büyük gücümüz. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz, hizmet anlayışlarımız farklı olabilir, fakat hepimizin ortak paydası Yıldırım. Bu ortak payda etrafında kenetlenmiş insanlar aydınlık yarınlarımızın mimarlardır. Güçlü Yıldırım, Güçlü Bursa ve Güçlü Türkiye ancak bu birlik ve beraberlik ile inşa edilebilir” diye konuştu.

YILDIRIM’I GELECEĞE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın ise büyük Yıldırım ailesi ile bir arada dayanışma içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Bir arada olduğumuz sürece ilçemizi ve şehrimizi geleceğe taşımak adına ümitlerim artıyor. Tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” dedi. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz ve MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir ise birlik ve beraberlik içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık