solyanreklam
sagreklam

Yiğitler Mahallesi'nin Kanalizasyon İhtiyacı Giderildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Yiğitler Mahallesi’ne bağlı Akın Sokak’ta yıpranan kanalizasyon hattını yenileyerek vatandaşın altyapı ihtiyacını giderdi...

Yiğitler Mahallesi'nin Kanalizasyon İhtiyacı Giderildi
  • 14 Ağustos 2018, Salı 19:25

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Yiğitler Mahallesi’ne bağlı Akın Sokak’ta yıpranan kanalizasyon hattını yenileyerek vatandaşın altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu’nun Yiğitler Mahallesi’ne bağlı Akın Sokak’ta da mevcut kanalizasyon hattının yenileme çalışmasını gerçekleştirdi. Mahallede sağlıklı altyapı temin edilmek üzere gerçekleştirilen hat yenileme çalışması sayesinde vatandaşların altyapı konusunda sıkıntı yaşamalarının önüne geçti. 
“Büyükşehir ve MASKİ, ilçemize imzasını attı”
MASKİ sayesinde artık kanalizasyon sıkıntısı çekmeyeceklerini ifade eden Yiğitler Mahalle Muhtarı Veysel Çakır, “Mahallemizin bazı kısımlarında kanalizasyon hattının yenilenmesi gerekiyordu. Yağışlı havalarda zaman zaman taşmalar ve pis kokular meydana geliyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Hemen gelip hattımızı yenilediler.  Çalışmalar bittikten sonra mahallemiz pislikten kurtuldu, tertemiz oldu. Sağolsun MASKİ yetkilileri sokak sokak çalışıyorlar. Büyükşehir ve MASKİ ilçemize imzasını attı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık