YETİM ÇOCUKLARIN PİKNİK SEVİNCİ

Esenler'de yaşayan yetim çocuklar, anneleriyle birlikte piknik yaparak keyifli bir gün geçirdiler. ...

YETİM ÇOCUKLARIN PİKNİK SEVİNCİ
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 14:31

Esenler'de yaşayan yetim çocuklar, anneleriyle birlikte piknik yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan yetim çocukları bu yıl da yalnız bırakmadı. Geleneksel hale gelen Yetimler Dayanışma Pikniği’nde yetim çocuklar ve ailelerinden oluşan 400 kişi, birlikte gönüllerince eğlenebildikleri güzel bir gün geçirdiler.

İP ATLADILAR, HALAY ÇEKTİLER

Esenler Belediyesi'nin Göktürk'teki piknik alanında gerçekleştirilen organizasyonda pikniğe katılan çocuklar ve aileleri, otobüslerle Dörtyol Meydan'dan alınarak Göktürk'e götürüldüler. Çocuklar ip atlama, ip çekme, mendil kapmaca gibi çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler. Piknik boyunca çalınan eğlenceli şarkılarla bol bol oyunlar oynayıp, halaylar çeken çocuklara belediye personeli çeşitli ikramlar dağıttı. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza da çocukları bu keyifli günlerinde yalnız bırakmadı ve eğlencelerine ortak oldu.