solyanreklam
sagreklam

Yerleşim Yerleri ve Tarım Arazileri Dere Temizlik Çalışmaları İle Korunuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi’nde bin 700 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Nazım Akar da, yapılan çalışm...

Yerleşim Yerleri ve Tarım Arazileri Dere Temizlik Çalışmaları İle Korunuyor
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 17:31

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi’nde bin 700 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Nazım Akar da, yapılan çalışma ile yerleşim yerlerinin yanı sıra tarım arazilerinin de yağışlı havalarda zarar görmesinin önüne geçildiğini belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve güvenli dere yatakları için temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi’nde bin 700 metrelik dere temizlik işi gerçekleştirildi. Su akışını ve yol geçişini daha güvenli hale getirmek için de 36 metre koruge boru döşendi. Tamamlanan temizlik çalışması ile yağışlı havalar öncesinde mahallede meydana gelebilecek herhangi bir taşkın riskine karşı önlem alındı.
“MASKİ sayesinde arazilerimiz taşkından kurtarıldı”
Lütfiye Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “Şiddetli yağışlardan sonra mahallemizden geçen derede taşkın meydana geliyordu. Yakın civardaki ekili dikili arazilerimizi su basıyordu. MASKİ yetkilileri çok güzel bir çalışma yaptı. Deremizi temizleyip hem yerleşim yerlerinin hem de tarım arazilerimizi taşkınlardan kurtardı. Şimdi yağan yağmurlar bizleri etkilemeyecek. Su akıp gidecek. Mahalleli de çalışmadan çok memnun kaldı. Mahallemize yapılan diğer çalışmalar için de MASKİ’ye ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlere bu güzel hizmetleri sunan çalışkan Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık