Başkan Ergün, Halkbank Yöneticilerini Ağırladı

Başkan Ergün, Halkbank Yöneticilerini Ağırladı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 20:03

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz ay içerisinde Halkbank İzmir 3. Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen Murat Erdoğan ve Manisa Şube Müdürü İsmail Karabay’ı makamında ağırladı.

Temmuz ayı içerisinde Halkbank’ta gerçekleşen tayinlerin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz ay Halkbank Aydın Şube Müdürlüğü görevinden İzmir 3. Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen Murat Erdoğan ve Manisa Şube Müdürü İsmail Karabay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuğu oldu. Konuklarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; konuklarına teşekkür etti.