solyanreklam
sagreklam

Yenişehir?e Yeni Soluk; Buz Pisti

Yenişehir?e Yeni Soluk; Buz Pisti

Yenişehir?e Yeni Soluk; Buz Pisti
  • 14 Aralık 2017, Perşembe 0:00

Mersin’e farkl sosyal yaam alanlar kazandrma konusunda yeniliin mimar olan Büyükehir Belediyesi, kent estetii çalmalarna devam ediyor. Kentsel tasarm ve çevre düzenlemeleri çalmalar kapsamnda Yeniehir lçesi’ne yaplan bölge park ve Büyükehir tarafndan ilk kez hayata geçirilen buz pisti, ilçeye yeni bir soluk kazandracak.

Her alanda yapt yenilikler ve projelerle Mersin’in çehresini deitiren, dönütüren ve güzelletiren Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersin’e yeni parklar ve sosyal alanlar kazandryor.

Yeniehir lçesi’nde yapmna balanan geni kapsaml bölge park ile Mersin’e yeil alanlar kazandrmaya devam eden Büyükehir Belediyesi’nin Fen leri Dairesi Bakanl ekipleri tarafndan yaklak 70 bin m2 park alan için çalmalar hummal bir ekilde devam ediyor.

Adnan Menderes Bulvar üzerinde yer alan ve yaklak 3 ay önce çalmalarna balanan bölge parknn içerisinde oyun gruplar, spor alanlar, sentetik buz pisti, yürüyü yolu, emekliler lokali ve 3 adet havuz ile Mersin halkna konforlu, yeili bol ve keyifli vakit geçirebilecekleri görsel bir park sunulacak.

Büyükehir’den Mersin’e yine bir ilk

Projeleriyle sosyal alan ve yeil alan konusunda Mersin’i zenginletiren Büyükehir Belediyesi, Yeniehir bölge parknn içerisine yapaca buz pisti ile Mersin’e bir yenilik daha kazandracak.

Park içerisinde yer alan ve Büyükehir Belediyesi tarafndan Mersin’e ilk kez yaplacak olan buz pisti ile Mersinli vatandalar buz pateni keyfi yaayacak. Mersin’in k sporu ihtiyacn karlayacak olan ve 600 m2 alana yaplacak olan buz pistinde vatandalar hem buz hokeyi yapabilecek hem de buz pateni keyfi yaayabilecek.

Aralk aynn sonlarna doru bitirilmesi planlanan bölge park için ekipler çalmalarna 24 saat aralksz devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık