solyanreklam
sagreklam

Yenilenen Eski İçme Suyu Deposu Tesis Haline Geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi ilçesi Şehirlioğlu Mahallesi’nde MASKİ’den devrini aldığı eski içme suyu deposunu yenileyerek, üreticilerin zirai ilaçlama mak...

Yenilenen Eski İçme Suyu Deposu Tesis Haline Geldi
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 13:51
28.07.2018 10:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi ilçesi Şehirlioğlu Mahallesi’nde MASKİ’den devrini aldığı eski içme suyu deposunu yenileyerek, üreticilerin zirai ilaçlama makinelerine su doldurabilecekleri tesis haline dönüştürüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından Selendi ilçesi Şehirlioğlu Mahallesi’nde üreticilerin yararına olan çalışmaya imza attı. Kırsal Hizmetler Dairesi, Selendi ilçesi Şehirlioğlu Mahallesinde bulunan eski içme suyu deposu, vatandaşların talebi üzerine zirai ilaçlama makinesi için su dolum tesisi haline getirildi. Yapılan çalışma kapsamında tesisin sayaç panosu ve kontrol panosu yenilerek daha güvenli hale getirilerek üreticilerin hizmetine sunuldu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, teknik ekipler tarafından etüdü yapılan ve kullanılmaz halde olan sayaç panosu ve kontrol panosunun yenilerek kullanışlı hale getirildiğini belirterek tesisin Selendili üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçedeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, üreticilere her zaman  destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık