solyanreklam
sagreklam

Yeniköy'ün Kanalizasyon Hattında Sona Yaklaşıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 10 kilometre kanalizasyon hattı döşediği Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesi’ndeki çalışmasında sona yaklaştı.Man...

Yeniköy'ün Kanalizasyon Hattında Sona Yaklaşıldı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 16:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 10 kilometre kanalizasyon hattı döşediği Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesi’ndeki çalışmasında sona yaklaştı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 154 Mahalle Projesi ile köyden veya beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini sağlıklı altyapılarla tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. 10 kilometre uzunluğundaki hat sayesinde mahalle sakinleri uzun yıllar kullanacakları sağlıklı altyapıya kavuşacak.

“Her mahalleye hizmet ulaştırmak için çalışan çok başarılı bir Başkan”
Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, mahallelerinde yürütülen altyapı çalışması için teşekkür ederek, “Çalışmalardan memnunuz. Olumlu bir çalışma yapılıyor. Ekipler çok güzel çalışıyor. Hizmetin kötüsü olmaz. Cengiz Başkan’dan Allah razı olsun. Her mahalleye hizmet ulaştırmak için çalışan çok başarılı bir Başkan. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık