solyanreklam
sagreklam

Yeniköy’e 10 Kilometre Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesi’nde 10 kilometrelik hat döşeme çalışmasına başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon ...

Yeniköy’e 10 Kilometre Kanalizasyon Hattı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 19:00
30.07.2018 16:00

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesi’nde 10 kilometrelik hat döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır dört gözle altyapı hizmeti bekleyen mahallelerin yüzünü 154 Mahalle Projesi sayesinde güldürmeye devam ediyor.           Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi ile mahalleler sağlıklı altyapılara kavuşturuluyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde de kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başlandı. 10 kilometre uzunluğundaki hat ile mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri sağlıklı altyapıya kavuşacak. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede kilit parke taşı döşeme çalışmasına geçilecek.
“Pislikten kurtulacağız”
Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, mahallelerindeki mevcut kanalizasyon hattının çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, “Çalışmalardan memnun olmamak elde değil. Kanalizasyon hattımız yok denecek gibiydi. Şimdi pislikten kurtulacağız. Cengiz Başkana hayır dualarımızı gönderiyoruz. Allah razı olsun. Minnettarız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık