solyanreklam
sagreklam

Yeni Yılda Önce Şehitler Tepesi Ardından Ortaköy Meydanı...

Beşiktaş Belediyesi, yeni yılı önce Şehitler Tepesi'nde ardından Ortaköy Meydanı’nda karşı...

Yeni Yılda Önce Şehitler Tepesi Ardından Ortaköy Meydanı...
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, yeni yılı iki farklı etkinlikle karşıladı. Önce Şehitler Tepesi'nde anma töreni düzenleyen Beşiktaş Belediyesi, saat 00.00'da Ortaköy Meydanı'ndan gökyüzüne binlerce balon bıraktı.



2017’ye girerken 30.000 balon, yeni umutlar ve en güzel dileklerle Beşiktaş semalarına bırakıldı…

Beşiktaş Belediyesi, 2017 yılına Şehitler Tepesi'ndeki anma töreniyle ardından da  Ortaköy’den gökyüzüne bırakılan balonlarla merhaba dedi. Bu sene ülkemizde yaşanan terör saldırıları ve acı kayıplar nedeniyle yeni yılı anlamlı bir etkinlikle karşılayan Beşiktaş Belediyesi, 2017 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için güzel bir yıl olması dileğiyle gökyüzüne 30.00 adet balon bıraktı.



Beşiktaş Belediyesi Önce Şehitler Tepesi'ndeydi...

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokol temsilcileri, dini liderler, İstanbul'daki bazı başkonsoloslar ve çok sayıda vatandaş önce Şehitler Tepesi'ndeki anma törenine katıldı. Törende tüm şahitlerimiz için dualar okundu. İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Şehitler Tepesi’nde toplanan çok sayıda vatandaş terörün son bulması için dualar etti. Anma programında Beşiktaş şehitlerinin fotoğrafları da dev ekranda yer aldı. Ardından Ortaköy'de toplanan kalabalık, saatler tam 00.00'ı gösterdiğinde gökyüzüne binlerce balon bıraktı. 




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık