YENİ SU YÜKLEME NOKTALARI BİRBİRİ ARDINA HİZMETE GİRİYOR

• 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi Genel Mdrl (ESK), vatandalardan gelen talepler dorultusunda ihtiya duyulan blgelerde yeni Su Ykleme Noktalarn hizmete sunmaya devam ediyor. Son olarak 4 mahallede daha Su Ykleme Noktas hizmet vermeye balad.

ESK, vatandalara kolaylk salamak amacyla su ykleme noktalarnn saysn arttrmaya devam ediyor. Vatandalardan gelen talepler dorultusunda son olarak Smer Mahallesi Muhtarlk yannda, Kumlubel Mahallesinde Kumlubel Park yannda, irintepe Mahallesinde muhtarlk yannda, Paa Mahallesinde ise Malhatun Park yannda su ykleme noktalarnn hizmet vermeye baladn ifade eden ESK yetkilileri, vatandalarn 7/24 su ykleme noktalarndan hizmet alabileceini ifade ettiler.

Su Ykleme Noktalarnn saysnn ilerleyen gnlerde daha da artacan ifade eden yetkililer, ankaya Mahallesi, Karapnar Mahallesi ve niversite Evleri iin de planlama almalarnn srdn belirttiler.

Yeni Su Ykleme Noktalarnn hizmet vermeye balamas hakknda grlerini bildiren Kumlubel Mahalle Muhtar Ahmet Mandac Mahallemin ihtiyac su doldurma cihaz olsun, asfalt olsun, tretuvar olsun, ne ihtiyacmz varsa biz iletiyoruz sa olsun Bykehir Belediyemiz de ne gerekiyorsa yapyor. Her zaman yanmzda olan Bykehir Belediyemize ok teekkr ediyoruz. En byk ihtiyacmz sumatikti onu da yaptlar ok sa olsunlar dedi.

Smer Mahallesi Muhtar Ahmet Atakl ise Belediyemiz sayesinde ok ihtiya duyduumuz sumatik cihaz ayamza geldi. Normalde bu ihtiyacmz mobil ube ile karlyorduk fakat imdi 7 gn 24 saat ihtiyacmz karlayabileceiz. Bu nedenle bata Prof. Dr. Ylmaz Bykeren olmak zere mahalle sumatiklerimiz iin tm belediye alanlarna teekkr ediyorum dedi.