solyanreklam
sagreklam

YENİ MİNİ ÇARŞI İHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

YENİ MİNİ ÇARŞI İHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

YENİ MİNİ ÇARŞI İHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
  • 19 Nisan 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi, Yalı Mahallesi 51’inci sokakta yapımını tamamladığı taşınmaz mülklerin kiralama ihalelerini gerçekleştiriyor. 12 adet taşınmazdan 6’sının 5 yıllık kiralama ihalesi başkanlık makamında yapılırken, ihaleler önümüzdeki haftalarda devam edecek.

 Mudanya Belediyesi, Güzelyalı Yalı Mahallesi 51’inci sokakta yapımını tamamladığı mini çarşıda bulunan 6adet dükkan ile çay ocağının 5 yıllığına kiralama ihalelerini gerçekleştirdi. Yapılan ihaleler ile yasal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Belediyemize ait taşınmazlarımızın kiralama ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Söz verdiğimiz üzere ihaleye katılan hiçbir esnafımızı mağdur etmeden şeffaf bir şekilde ihalelerimizi yapıyoruz” dedi. Yasaların el verdiği miktarda ve en azami şekilde artışların yapıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, kiracıların ve Mudanyalı hemşehrilerinin menfaatlerini de düşünerek bu ihaleleri gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
“HALKIMIZIN ÇIKARLARINI KORUYORUZ”
“Kiracılarımız bugün ihalelerin ardından bizlere teşekkür ediyor” diyen Türkyılmaz, “Mudanya hepimizin, biz burada birilerinin çıkarı için değil, halkımızın ve kiracılarımızın çıkarlarını korumak için çalışıyoruz” dedi. Her türlü eleştiriye açık olduklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Mudanya’nın ve Mudanyalıların menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi emanetleri emin ellerdedir” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık