YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Yeni Emniyet Müdürü Halis Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, meclis üyeleri ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürü Halis Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Erdoğan’a yeni görevinde başarı dileyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de özellikle kurumlar arasında son derece olumlu bir diyalog yaşandığını belirterek, bu uyum ilçede başarıyı da getiriyor. İnşallah tüm kurumlarımızla hep birlikte Orhangazi’ye en güzel hizmetleri sunabilmek için çalışırız dedi. Yeni Emniyet Müdürü Halis Erdoğan uzun zamandır Bursa’da görev yaptığını hatırlatarak, Orhangazi’yi de yakından tanıyordum. Burada görev yapacak olmak benim için de son derece gurur verici dedi. Halis Erdoğan ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve İlçe başkanı Fahrettin Uludağ’a teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız