solyanreklam
sagreklam

Yeni Araçlar Mersin?in Hizmetinde

Yeni Araçlar Mersin?in Hizmetinde

Yeni Araçlar Mersin?in Hizmetinde
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Mersin’e sunduu hizmet olanaklarn artrmak, daha geni alanda, daha hzl hizmet verebilmek için araç filosunu geniletmeye devam ediyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nde hizmet vermek üzere 388 yeni araç ve i makinesi hizmet veren araç filosuna dâhil edildi.

Büyükehir Belediyesi, ehir merkezinde olduu gibi ilçeler ve mahalle statüsüne dönüen köylere daha kaliteli ve hzl hizmet götürmek amacyla i makinesi filosunu yeni araçlarla büyütüyor.

Büyükehir Belediyesi alnan yeni i makineleri ve araçlarla sorumluluunda olan bölgelere daha hzl ve etkili hizmet verecek. Büyükehir Belediyesi, Mersin’i daha modern bir kent statüsüne kavuturmak, görev ve sorumluluk sahasna eklenen ilçeler ve mahalle statüsüne dönüen köylerde modern ve kaliteli hizmet vermek adna çalmalarna hz verdi. Araç filosuna eklenen yeni i makineleri ve araçlarla deiik koullarda ve zorlu arazilerde kesintisiz hizmet verecek.

Park ve Bahçeler Dairesi için 169, Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi için 85, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi için 55, Fen leri Dairesi için 10, tfaiye Dairesi için 17, Ulam Dairesi için 6, Zabta Dairesi için 2, Veterinerlik Dairesi için 4, Muhtarlk Dairesi için 5, Engelliler Dairesi için 1, Sosyal Hizmetler Dairesi için 2 ve Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi için 3, toplamda 16 dairede kullanlmak üzere 388 araç Mersin’e hizmet için Büyükehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermek için yola çkt.

Ksa bir süre önce alnan pikap, çift kabin kamyonet, vakumlu yol süpürme arac, Su tankeri, damperli kamyonet, traktör, kanal kazc, ekskavatör, teleskopik platform araç, silindir, asfalt distribütörü, sathi kaplama distribütörü, dezenfekte ve ykama aracndan oluan 388 araçlk filo il merkezi ve tüm ilçelerde kaliteli, hzl ve etkili hizmet verecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık