solyanreklam
sagreklam

YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ’NE GAZOZLU FİNAL

YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ’NE GAZOZLU FİNAL

YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ’NE GAZOZLU FİNAL
  • 31 Ağustos 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen, halkın yoğun ilgi ve beğenisin kazanan “Yazlık Sinema Günleri” Güzelyalı Mahallesi’nde “İftarlık Gazoz” filmiyle noktalandı.

Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği “Yazlık Sinema Günleri” Güzelyalı Mahallesi’nde “İftarlık Gazoz” filmiyle sona erdi. Film gösterimi öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz izleyenlere gazoz dağıtımı yaparken sinema günlerini gelenek haline getirmek istediklerini söyledi.  Altı filmin gösteriminin gerçekleştirildiği Yazlık Sinema Günleri’nde Mudanyalılar şişme beyaz perdede sinema keyfini yaşarken, Mudanyalılar sinema günlerine büyük ilgi gösterdi.
İFTARLIK “GAZOZ” İLE FİNAL
Kocan Kadar Konuş 2, İftarlık Gazoz, Nadide Hayat, Unutursam Fısılda, Kuzular Firarda ve Kardeşim Benim filmlerinin gösteriminin gerçekleştirildiği Yazlık Sinema Günleri’nin son günüde gazoz keyfi yaşandı.  Hemşehrilerinden olumlu yorumlar ile teşekkür aldıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Son film gösterimizde halkımıza filmimizin konusu olan gazoz ikram ederek etkinliğimizi daha anlamlı hale getirmek istedik” dedi. Açık hava sinema etkinliklerini geleneksel hale getirmek istediklerine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Film gösterimlerine katılarak bizlere destek veren tüm hemşehrilerime ile emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık