solyanreklam
sagreklam

YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
  • 03 Temmuz 2018, Salı 0:00



  Sporun ve sporcun gelişimi için 6 yılda dev yatırım ve hizmetlere imza atan Gemlik Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.
  Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, özellikle yaz tatilini Gemlik’te geçirecek çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla Yaz Spor Okulu kayıtları başladı. Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen kayıtlarda sağlık raporu, nüfus cüzdanı ve bir adet fotoğraf yeterli oluyor.
  Çocukların eğlenceli bir yaz tatili geçirmesi için sportif aktivitelerin yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenleyeceklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tatilini sporla değerlendirmek isteyen çocuklara, Yaz Spor Okulu’na katılmaları konusunda çağrıda bulundu. Gemlik Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda yer alarak hizmetleri ilçe halkı ile buluşturmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora, kültür sanattan eğitime ilçe halkının gereksinimi olan her faaliyet ve çalışmada var olmaya çalışıyoruz. “Spor kenti Gemlik” kimliğine değer katmak için şehrimizin dört bir tarafına Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
  Öğrencilerin ilgi alanlarına göre seçeceği dersler, 7-14 yaş aralığına açık olarak düzenleniyor. Branşlarında uzman antrenörlerin Gemlik Belediyesi kültür, sanat ve spor merkezlerinde vereceği dersler arasında, Futbol, Judo, Atletizm, Güreş, Karate, Satranç, Kort Tenisi, Yüzme ve Jimnastik branşları yer alıyor. Ayrıca çeşitli eğitsel oyunlarla çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmaları hedefleniyor.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık