solyanreklam
sagreklam

Yaz Okulları’na katılan 1566 çocuğa sertifika

Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyespor ile birlikte düzenlediği Tam Gün Yaz Spor Okulları’nda ikinci dönem sona erdi. Yaz Spor Okulları’nda 1429, Tam Gün Yaz Spor Okulları’nda da 137 çocuk, üç hafta süren eğitimlerini tamamladı. Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar, eğitmenler eşliğinde voleybol, basketbol, futbol, kort tenisi, masa tenisi, squash, capoeira ve yüzme branşlarında eğitim aldı. Tam Gün Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönemine katılan çocuklar da badminton, ritmik jimnastik, zeka oyunları gibi çeşitli spor branşlarının yanı sıra, resim ve drama gibi sanatsal faaliyetlerde bulundu.   HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER   Dönemi, keyif içinde başarıyla tamamlayan çocuklara Altınşehir Gençlik Merkezi ve Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Ailelerin de katıldığı sertifika töreninde çocuklar, capoeira, dans, drama, plates ve halk oyunları branşlarında hünerlerini sergiledi. Çocuklar, çocuk istismarına dikkat çeken bir drama gösterisi de yaptı.   Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Spor Okulları, dönemler halinde Eylül ayına kadar devam edecek.

Yaz Okulları’na katılan 1566 çocuğa sertifika
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:40
Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönem eğitimlerine katılan 1566 çocuk, sertifika sevinci yaşadı.

Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyespor ile birlikte düzenlediği Tam Gün Yaz Spor Okulları’nda ikinci dönem sona erdi. Yaz Spor Okulları’nda 1429, Tam Gün Yaz Spor Okulları’nda da 137 çocuk, üç hafta süren eğitimlerini tamamladı. Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar, eğitmenler eşliğinde voleybol, basketbol, futbol, kort tenisi, masa tenisi, squash, capoeira ve yüzme branşlarında eğitim aldı. Tam Gün Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönemine katılan çocuklar da badminton, ritmik jimnastik, zeka oyunları gibi çeşitli spor branşlarının yanı sıra, resim ve drama gibi sanatsal faaliyetlerde bulundu.

 

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

 

Dönemi, keyif içinde başarıyla tamamlayan çocuklara Altınşehir Gençlik Merkezi ve Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Ailelerin de katıldığı sertifika töreninde çocuklar, capoeira, dans, drama, plates ve halk oyunları branşlarında hünerlerini sergiledi. Çocuklar, çocuk istismarına dikkat çeken bir drama gösterisi de yaptı.

 

Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Spor Okulları, dönemler halinde Eylül ayına kadar devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık