solyanreklam
sagreklam

Yayla Mahallesi'nin Deresi Güvenli Hale Getirildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde bulunan derenin yol geçiş noktalarındaki çalışmalarıyla yaya ve araç geçişini güvenli hale getirdi.Ma...

Yayla Mahallesi'nin Deresi Güvenli Hale Getirildi
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 20:34

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde bulunan derenin yol geçiş noktalarındaki çalışmalarıyla yaya ve araç geçişini güvenli hale getirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde bulunan derenin yol geçiş noktasına koruge boru döşeme çalışmasını tamamladı. MASKİ ekipleri ayrıca derenin farklı noktasında bulunan köprünün bakım onarımını da yaparak yaya ve araç geçişini güvenli hale getirildi.

“MASKİ sayesinde mahalleli güven içinde”
Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahalle Muhtarı Erdoğan Turak, “Mahallemizde yer alan deremizin yol geçiş noktasında aşırı yağışlarda su taşkını meydana geliyordu.  Kışa doğru yollarımız bozulmaya başlıyordu. Bu sıkıntımızı önlemek için sağ olsun MASKİ, koruge boru döşeyerek bu sorunumuzu ortadan kaldırdı. MASKİ sayesinde mahalleli güven içinde. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Ulvi Kaynak ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

                                                                                 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık