YAVUZTÜRK MAHALLESİ BOĞAZ TURU'NDA

Valide Sultan Gemisi bu kez de Yavuztürk Mahallesi sakinlerini ağırladı. Yavuztürk Mahallesi Muhtarlığı önünden belediyemize ait araçlarla toplu olarak iskeleye getirilen mahalle sakinleri gemide yerlerini aldılar. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen turda Üsküdar Belediye Başkanı HilminTürkmen tek tek masaları gezerek vatandaşlarla selamlaştı.

YAVUZTÜRK MAHALLESİ BOĞAZ TURU'NDA
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında "Valide Sultan Gemisi 13. ayını doldurdu, dünyada böyle bir proje yok, 340 bin vatandaşımız faydalandı ve tamamen ücretsiz. Bu gemi sizin, mahallenizde bu turu anlatın, bilmeyen dostlarınız varsa birlikte tekrar kaydolup gelin katılın." dedi. Yavuztürk'te imar sorunlarının da çözüldüğünü belirten Başkan Hilmi Türkmen Yavuztürk Fatih Camii altına yapılan Anadolu Yakası'nın en büyük diş hastanesinin yakında açılacağı müjdesini verdi ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Uzman Rehber anlatımıyla ve çay ve simit ikramı eşliğinde devam eden boğaz turu neşe içinde sona erdi.