solyanreklam
sagreklam

Yaşamlarını Güzelleştirmek İçin Kadınlarımızın Yanındayız!

Beşiktaş Belediyesi'nin 'Daha İyi Bir Yaşam İçin Güzellik' projesi kapsamında harekete geç...

Yaşamlarını Güzelleştirmek İçin Kadınlarımızın Yanındayız!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

L’Oréal’in küresel olarak sahiplendiği ve L’Oréal Vakfı tarafından Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile Beşiktaş Belediyesi ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen “Daha İyi Bir Yaşam İçin Güzellik” (Beauty For A Better Life) projesi kapsamında hayata geçirilen programın amacı, özellikle ekonomik anlamda dezavantajlı kadınlarımıza, kaliteli ve ücretsiz bir “Güzellik Uzmanlığı Eğitim Programı” sonucunda geçerli bir meslek kazandırıp iş imkanları sunarak; ekonomik ve sosyal yaşama katkı ve entegrasyonlarını güçlendirmek...

2015 yılı Ağustos ayında başlayan ve Ekim ayında sona eren yaklaşık 2 aylık MEB onaylı sertifika programının bu ilk döneminde, Türkiye’nin dört bir yanından seçilen 40 kursiyer eğitim aldı. Katılımcılar, sertifikalarını Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek'in elinden aldı.



Hedef, 2020 yılına kadar toplam 500 genç kadınımızı Güzellik Uzmanı olarak mezun ederek; meslek ve iş sahibi yapmak.

Kadın istihdamında Türkiye ortalamasının üzerinde olmakla birlikte, Beşiktaş Belediyesi olarak kadın istihdamına özel bir önem veriyoruz. Kadınlarımıza iş ve kariyer fırsatları sunarak çağdaş yaşamın birer parçası olabilmeleri için çalışmaya devam ediyoruz.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Akademi'de eğitim ve sosyal etkinlik programları düzenliyor, özel sektör kurum ve kuruluşlarıyla işbirlikleri geliştiriyor. Özellikle ev kadınlarının iş ve sosyal yaşamda yerini alabilmeleri için meslek eğitimleri, paneller, toplantılar, kültür ve sanat etkinlikleri ile üzerine düşen görevi yerine getiriyor.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık