YAPI DENETİMLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

• 13 Aralık 2016, Salı 0:00

Bursa Yapı Denetimler Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Özçelik ile Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Altun, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’in de hazır bulunduğu ziyarette yapı denetimi konusundaki sıkıntılar konuşularak, çözüm önerileri tartışıldı.
“SORUNLAR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLÜYOR”
Yapı Denetim işleyişi konusunda görüşlerini ve sıkıntılarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yapı Denetim büroları ile belediyemiz arasında sürekli görüş alışverişi yapılmaktadır. Oluşan sorunlara da ortak akıllar beraberce çözümler aranmaktadır. Bu durumları sosyal medya ve basında suiistimal etmeye kalkanların elleri her zaman boş kalacaktır” ifadelerini kullandı. Yapı Denetimler Birliği Derneği olarak her ay Mudanya Belediyesi ve Bursa’da ki diğer ilçe belediyeleriyle de görüş alışverişi yapıldığını belirten Bursa Yapı Denetimler Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Türkyılmaz ve Karademir’e gösterdikleri hassasiyetten dolayı da teşekkür etti.