solyanreklam
sagreklam

YALIÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE RAMAZAN COŞKUSU YAŞANDI

YALIÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE RAMAZAN COŞKUSU YAŞANDI

YALIÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE RAMAZAN COŞKUSU YAŞANDI
  • 07 Haziran 2017, Çarşamba 0:00


Mudanya Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallelerde düzenlediği iftar yemekleri ve ramazan eğlenceleri Yalıçiftlik Mahallesi’nde devam etti. Yoğun ilginin gösterildiği iftar ve etkinliklerde mahalle sakinleri unutulmaz bir ramazan akşamı yaşadılar. 

Mudanya Belediyesi’nin Ramazan ayına özgü düzenlediği etkinlikler Yalıçiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirildi. CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye başkan yardımcısı Akın Poroy’un yanı sıra CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Yalıçitflik Mahalle Muhtarı Arif Toktaş’ın katılım sağladığı iftar yemeği ve etkinliklere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden sihirbaz Salih’in gösterisi ile başlayan etkinlikler, orta oyunu ile devam etti. Birbirinden farklı illüzyon gösterilerine zaman zaman mahalle halkını ve çocukları da oyunlarına dahil eden Salih, büyük şaşkınlık yaratan gösterileri ile büyük alkış aldı. Ekim Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği orta oyunu ise mahalle halkına kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Etkinlik boyunca ücretsiz olarak dağıtılan ramazan şerbeti, pamuk şeker ve macun özellikle çocukların büyük ilgisini çekti.  
“MUDANYA’DA TERTEMİZ BİR YÖNETİM VAR”
16 Nisan’da gösterdikleri başarıdan dolayı mahalle halkına teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Başarılar ve kahramanlıklar ile dolu mühürlü geçmişimizi mühürsüz bir geleceğe teslim etmeyeceğimizi herkese gösterdik. Atatürkçüler olarak cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmaya ant içmişiz” dedi. Mahallede gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahseden Türkyılmaz’ın sözleri tezahüratlar ve alkışlarla sık sık kesildi. Mudanya’da değişimin ve dönüşümün başladığını anlatan Türkyılmaz, “Mudanya’da tertemiz bir belediye ve yönetimi var. Çünkü benim Mudanyalı hemşehrilerim tertemiz, onların yürekleri tertemiz. Cumhuriyet sevgisi ve Atatürk sevgisi ile oldukları sürece bizler canımız pahasına hizmet vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen Türkyılmaz, etkinliklerin sonrasında köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Mahallede ilk kez böyle bir etkinliğin gerçekleştiğini belirten muhtar Arif Toktaş ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık