solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 07 Haziran 2017, Çarşamba 0:00

Okullar arası Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Samsun’da gerçekleşen Okullar arası Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak Mudanya’yı ve Bursa’yı temsil eden İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Ramazan Erkoç, Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya ile antrenör Merve Atak’ın da katılım gösterdiği ziyarette, yıldız kızlar Türkyılmaz’a bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Antrenör Merve Atak ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya ile birlikte çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren yıldız kızlar gelecek sene yeniden Türkiye Şampiyonu olarak kupayı Mudanya’ya getireceklerinin sözünü verdiler. Bu sene kendilerinden bir yaş büyükler ile oynadıklarını belirten antrenör Atak, seneye kendi yaşıtlarıyla oynayacaklarını ve şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.
“SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”
Aldıkları başarıdan ve gösterdikleri özverilerden dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Başkan Türkyılmaz, çocuklara sahip çıkılmasının herkesin en büyük görevi olduğunu dile getirdi. Çocuklara sağlıklı bir gelecek bırakmak için çalıştıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Elimizden geldiğince paylaşmaya destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkarsak geleceğimizi güvence altına alacağımıza inanıyorum” dedi. Bu başarıların her yıl devam edeceğine inandığını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. Ziyarette yıldız kızlar başkan Türkyılmaz’a Bandırma Vapuru gemisinin maketini hediye ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık