solyanreklam
sagreklam

Vatandaştan Başkan Kocamaz?a Gönül Kahvesi

Vatandaştan Başkan Kocamaz?a Gönül Kahvesi

Vatandaştan Başkan Kocamaz?a Gönül Kahvesi
  • 24 Ocak 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, taziye ziyareti dolaysyla gittii Akkent Mahallesi’nde, kendisini evine kahve içmeye davet eden vatanda Murat Yldz’ krmayarak evine konuk oldu.

Ac kahve eliinde ho sohbet

Bakan Kocamaz, Sultanbeyli Kaymakam Metin Kubilay'n geçtiimiz gün vefat eden kaynbabas Ömer Sermenli için ailesine taziye ziyaretinde bulunduu srada kendisini evine davet eden Murat Yldz’ krmad ve evine konuk olarak kahvelerini içti.

Taziye ziyareti sonras apartman görevlisi Murat Yldz ve ei Züleyha Yldz’n evine konuk olan Bakan Kocamaz, aile üyeleriyle sohbet ederek, skntlarn dinledi. Çiftin çocuklar ile yakndan ilgilenen Bakan Kocamaz, ailenin sorunlarn dinledi.

“Bakanmz evimi ziyaret ederek, beni onurlandrd”

Bakan Kocamaz’ evine davet ettiinde ileri youn olduu için gelemeyeceini düündüünü söyleyen apartman görevlisi Murat Yldz, “Sayn Bakanm sitemize taziye ziyaretine gelmiti. Çkta yanna gittim, apartman görevlisi olduumu söyledim. Bir kahvemizi içer misiniz diye rica ettim. Sa olsun bizi krmad, ‘içelim kardeim’ dedi. Beni çok onurlandrd. Ben burada 12 yldr apartman görevlisi olarak çalyorum. Site sakinlerinden kimse tenezzül edipte benim evime gelmedi. Ama Büyükehir Belediye Bakanmz benim küçük naçizane evimi ziyaret etti, bir ac kahvemi içti. Skntlarm sordu. Bir istein var m dedi. Benim bir isteim yok ama beni onurlandrd. Piyango kazanm gibi sevindim, hanemi enlendirdi. Güncel konular konutuk. Sohbet ettik, çocuklarmz sevdi. Allah bakanmzdan raz olsun.” dedi.

 “Bu ülkenin Burhanettin Kocamaz gibi Belediye Bakanlarna ihtiyac var”

Sohbet esnasnda Mersin’e yapt hizmetler içinde Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür ettiini belirten Yldz, “Kendisini çok seviyoruz. Mersin’in çehresini deitirdi. Görünen köy klavuz istemez. Hizmetleri ortada. En ücra köylere yol, su ve otobüs götürdü. Ben sosyal medyadan da kendisini takip ediyorum, hizmetleri görüyorum. Yals genci hem çok seviyor hem de dua ediyor. Bazen onu karalamaya çalyorlar ama Burhanettin Bakanmn kendisine de söyledim altn çamura at çkar yka altn yine altndr dedim. Kendisi her zaman mütevaz bir insan. Halkla iç içe halk insan. nsana insan olduu için deer veren bir insan. Allah onu bamzdan eksik etmesin. Bu ülkenin de zaten böyle belediye bakanlarna ihtiyac var. Bu bayrak inmeyecekse bu ezan dinmeyecekse böyle yiit bakanlar sayesinde olacak” eklinde konutu.

“Bana bir trilyon verseler bu kadar sevinmezdim”

Burhanettin Kocamaz’n evlerini ziyaret etmesinden son derece mutluluk duyduunu belirten Yldz, “Biz her türlü Burhanettin Bakanmzn arkasndayz. Mutluluum  anlatlacak gibi deil. Bakanma da söyledim bana bir trilyon para versen bu kadar sevinmezdim dedim. Benim hanmda çok seviyor Burhanettin Bakan. Benim hanm Tarsus’ta Cetvel mahallesinde oturuyordu. Oradan beri çok sever, takip eder. Geçen yl rüyasnda Burhanettin Bakan’n evimizi ziyarete geldiini görmütü. Bende hanm ne ii var bizim evimizde. Ama Allah’n iine bak. Bir taziye oldu ve Bakanmz bu vesile ile bize geldi. Allah Bakanmzn yolunu açk etsin. Allah yar ve yardmcs olsun. Allah tekerine ta dedirmesin” dedi.

“Burhanettin Bakanmzn bize geleceini rüyamda görmütüm”

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n evlerini ziyaret ettiini geçtiimiz yl rüyasnda gördüünü söyleyen Züleyha Yldz, “Ben geçen yl rüyamda Burhanettin Bakanmzn evimize geldiini görmütüm. Evimize geldi ve rüyam gerçek oldu. Çok mutlu olduk. Bizi çok mutlu etti. Allah ondan raz olsun. Bizimle sohbet etti. Çocuklarmz sevdi. Bizden birisi gibiydi. Bizi mutlu etti Allah’ta onu mutlu etsin. Ben Tarsus’ta Cetvel Mahallesi’nde oturuyordum. Burhanettin Bakan Tarsus’a geldi Tarsus güzelleti. Tarsus önceden köy gibiydi. imdi sra Mersin’de. Bakanmz çok seviyoruz ve yanndayz” eklinde duygularn ifade etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık