solyanreklam
sagreklam

Vatandaş İstedi, MASKİ Hayata Geçirdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşın talebi üzerine harekete geçerek ek kanalizasyon hattı çalışması gerçekleşti...

Vatandaş İstedi, MASKİ Hayata Geçirdi
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 13:45

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşın talebi üzerine harekete geçerek ek kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesi’nde muhtarın ve vatandaşların talebi üzerine yeni yapılan yerleşim yerine ek kanalizasyon hattı döşedi. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan çalışma sayesinde mahalleliye kullanışlı ve sağlıklı altyapı kazandırıldı. MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz çalışmaları yerinde takip etti.
”MASKİ, sözünde durdu”
Mahallelerinde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren mahalle sakini Eda Bicike, “Mahallemizde kanalizasyon sorunumuz vardı. Arada sırada taşmalar meydana geliyordu. Kötü koku da bizleri çok rahatsız etmişti. MASKİ’den vatandaş olarak talepte bulunduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri sözlerinde durdular. Kanalizasyon hattımızı yenilediler. Çalışmalardan memnunuz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık