solyanreklam
sagreklam

Vatandaş İstedi, Büyükşehir Yaptı

Vatandaş İstedi, Büyükşehir Yaptı

Vatandaş İstedi, Büyükşehir Yaptı
  • 26 Ocak 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz kendisine sosyal medyadan ulaarak yolunun yaplmasn rica eden 33 yandaki bedensel engelli Tuncer Kökerolu’nun ricasn krmad ve ekiplere talimat vererek yolun yaplmasn salad.

Mersin Büyükehir Belediyesi örnek bir hizmete daha imza atarak, Tarsus’ta yaayan engelli vatandan her gün kulland ve gidi gelilerde zorluk yaad yolu asfalt döeyerek, kullanma uygun hale getirdi.

Yolunun yaplmasn isteyen Tuncer Kökerolu’nun çarsna kulak veren Bakan Kocamaz, daha önce köy statüsünde olan ve 30 yldr bozuk olan yolun yaplmas için ekiplere talimat verdi. Büyükehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Merkezi’ne bal Yol Yapm, Bakm ve Onarm ekipleri Burhanettin Kocamaz’n talimat üzerine harekete geçerek, birkaç saat içerisinde bozuk yolu asfaltla kaplayarak, Tuncer Kökerolu’nun kullanmna uygun hale getirdiler.

“Olum çok mutlu oldu”

Evinin önünde bulunan yol bozuk olduu için olunun gidi gelilerde zorluk yaadn belirten anne Seher Kökerolu, “ Bu yol yaplmadan önce ben çok zorlanyordum. Bir yere gitmek istediinde olumu kendim götürüp getiriyordum. Yalnz brakamyordum. Kendimde yal olduum için zorlanyordum. imdi benim yardmm olmadan kendi bana gidip geliyor. Yolu yaptlar çok güzel oldu. Yolu yaptklar için Allah Büyükehir Belediyesi ekiplerinden ve Burhanettin Bakanmzdan raz olsun. Olum da çok mutlu oldu” dedi.

Muhtar olduu mahallede yaayan Tuncer Kökerolu’nun bozuk yolu kullanrken ne kadar zorlandna ahit olduklarn belirten Tarsus Takba Mahalle Muhtar Hamza Bozali, “Tuncer kardeimizin evinin önü bozuktu. Çok zorlanyordu. Annesi götürüp getiriyordu. Kendisi sosyal medyadan Burhanettin Bakanmza ulam. Allah raz olsun Burhanettin Bakanmzdan sorunu en ksa zamanda çözdü. Engelli kardeimiz imdi kimsenin yardm olmadan kendisi gidip gelebiliyor. Rahatla kavutu. Büyükehir Belediye Bakanmza Takba Mahalle muhtar olarak tüm hizmetlerinden dolay teekkür ediyorum. Allah Burhanettin Bakan bamzdan eksik etmesin” eklinde konutu.

Anne Kökerolu daha önce çukurlarla dolu yolda akülü aracn kullanamayan olunun çarsna kulak vererek, birkaç saat içerisinde yolunu yaptran Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür etti.

Yeni yaplan yolda gitmek istedii yere annesinin yardm olmadan rahatça gidip gelen Tuncer Kökerolu’nun mutluluu ise gözlerinden okunuyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık