VALİDE SULTAN GEMİSİ'NDE BOĞAZ TURLARI DEVAM EDİYOR

Valide Sultan Gemisi boğaz turlarının bugünkü konuğu Salacak, Aziz Mahmut Hüdayi ve Valide-i Atik mahalleleri oldu. Belediyemiz araçlarıyla gemiye ulaştırılan mahalle sakinleri çay ve simit eşliğinde boğaz turu yapma imkanı buldu.

VALİDE SULTAN GEMİSİ'NDE BOĞAZ TURLARI DEVAM EDİYOR
  • 14 Eylül 2018, Cuma 0:00

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında "Yoğun katılımınızdan dolayı çok mutluyum, ayağınıza sağlık, bu gemi sizindir, hala turlarımızdan haberi olmayan yakınlarınız varsa onları da davet edin, 13 ayda 350 bin vatandaşımız bu gemiden faydalandı." diyerek Valide Sultan Gemisi'nin tüm vatandaşlarımıza ücretsiz hizmete devam edeceğini belirtti.

Başkan Hilmi Türkmen'in masaları dolaşıp vatandaşlarla sohbetinden sonra tarihçi uzman rehber sunumuyla  tur devam etti. Tur bitiminde vatandaşlar tekrar araçlarla mahallelere ulaştırıldı.