solyanreklam
sagreklam

VALİ ZORLUOĞLU, ASKER VE POLİSLE BAYRAMLAŞTI

VALİ ZORLUOĞLU, ASKER VE POLİSLE BAYRAMLAŞTI

VALİ ZORLUOĞLU, ASKER VE POLİSLE BAYRAMLAŞTI
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu Kurban Bayramı’nın 1. gününde asker ve polislerle bayramlaşarak moral verdi.

Sabah ilk olarak İl Jandarma Komutanlığı’na giden Vali Murat Zorluoğlu’nu İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan karşıladı.

Askerleri selamlayan ve tek tek askerlerle bayramlaşan Vali Zorluoğlu, bir süre İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Özfidan ile sohbet ettikten sonra 6. Hudut Alay Komutanlığı’na geçti.

Burada 6. Hudut Alay Komutanı Albay İlker Ertuğrul tarafından karşılanan Vali Zorluoğlu, hazırlanan platformda askerleri selamlayarak bayramlarını kutladıktan sonra 6. Hudut Alay Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.

Vali Zorluoğlu, daha sonra telekonferans aracılığıyla hudut birliklerinin komutanlarıyla canlı olarak görüşerek komutanların ve askerlerin bayramını kutlayıp moral verdi.

Hudut birliklerinin terörle ve kaçakçılıkla mücadelede büyük başarılar elde ettiğini belirten Vali Zorluoğlu,”Hudut alayımızın, sizlerin emniyetten, jandarmadan en ufak bir farkı yoktur. Devletimizin ve valiliğimizin bütün imkanları sizlerin daha rahat koşullarda, daha iyi mücadele etmeniz için mutlaka hazır ve nazırdır. Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı bayramlar” şeklinde konuştu.

Bayram ziyaretleri kapsamında Vali Zorluoğlu, son olarak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesine gitti. Burada Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici tarafından karşılanan Vali Zorluoğlu, polislerle bayramlaştıktan sonra programını tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık